tisdag 21 augusti 2007

Rapport från Ume!



DE BLEV EN POJK!


Tro det eller ej....


Li och Jimmy åkte in i morse vid 7.30 tiden tror ja. (jag sov ialla fall)
Planen var att hon skulle snittas klockan 9.00 och babyn skulle vara ute och på bröstet 2 minuter senare. Och vad jag vet så höll tidschemat. Allt gick så fort att Jimmy nästan inte hann med att fota. Men några bilder blev det i alla fall. Och ut kom som sagt var en liten pojke. Eller så liten var han kanske inte för sin ringa ålder... 52 cm lång och vägde 4300g och SÅÅÅÅÅ likt morfar. =)
Både mamma, pappa och barn verkar må bra. Jimmy verkade helt förståligt lite omtummlad när han kom hem för att äta midda med oss. Ada och den grymt stolta mormorn fick följa med honom upp på BB efter maten för att snusa på den lille. Jag och Johanna får vänta tills i morron. *något avis satt vi hemma och tröståt hallonpaj...*
Ni får väl vidare information i morron när jag själv varit upp och snusat på underverket. =)


Vi höres!!!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken sötis! En riktig Dahlberg sa mamma precis :-) Hälsa så mycket! Kram

Annelie sa...

Vilken söt liten kille! Hälsa och gratta Linda och hennes lilla familj. Kram på er!

Anonym sa...

Jag får väl säga som alla andra här; hälsa och gratta så mycket! Kul med en liten kille... =) Det hör ju inte vanligheterna till bland oss kusiner... Kram!

Anonym sa...

Å,sötnos!! =)
Har den lille killen nåt namn än då? Blir det Glass-Torbjörn kanske? ;-)
Hälsa så mycket till hela familjen. Kram,kram!

Anonym sa...

roligt att det blev en "liten"kille,men någon gång måste ju någon ändra på sitvationen "tjejmaffian"som blivit av alla kusiner hitils.Bara att gratulera,nu får vi vänta och se om Annelie hänger på eller om det möjligt vis blir en tjej till i "tjejmaffian".kramar från "moster" Kicki.