torsdag 31 januari 2008

Wilda 1 år!!!

Idag fyller vårat lilla energiknippe ett år! GUUUUD va tiden går fort! Så idag har det varit fullt ös hela dan. Vi började dagen med att fira med välling på säng och paket. Snacka om att bruden blev paff när vi kom insjungande med paket, tuta, ballonger och tomtebloss. Hon hade naturligtvis redan vaknat och stod upp i sängen och väntade på oss.
Lyfte på luggen och sken som en sol.
Lekte lite med sina nya saker innan vi fick skitbrottomt att göra oss klara innan vår skjuts kom.
Vi latde oss idag eftersom det var 15 minus i morse. Sen var vi på öppnis på fm i hopp om att trötta ut tjejen så hon skulle sova långlunch för att sedan orka med att kalasa hela em/kvällen. Tji fick ja... Hon sov en lite skvätt så pass att jag hann plocka undan lite.
Sen hjälptes vi åt att baka tårta, Wilda och jag.
Micke jobbar em den här veckan. Nån midda hann vi inte med idag men Wilda fick nog så hon klarade sig ändå. Och sockerchocken gjorde också så att hon orkade med sina gäster hela kvällen. Vi hade stugan full! Morfar, mormor, mostrar, gammel- farmor, -faster, -moster och alla tillhörande familjer.


Wilda fick jättemycke fina presenter! Tack alla!!! Och tack alla som skickade hälsningar och paket med posten.



Ja.. jag vet att jag inte bloggat på typ hundra år. Men sedan Wilda lärde sig gå, slutade hon att sova. Hon har inte tid helt enkelt! Hon bara går och går... Sover typ lunch 45 min per dag sen är det full fart hela tiden från 8- 24 typ... Helt sanslöst. Hur orkar hon!? Jag är helt knäckt ja! Den här veckan har hon varit helt sanslös. Men vi får väl se vem som ger upp först. De bor en "Kyrkbrotjur" i oss båda...

Nu, 22.00 sover hon i allafall gott efter dagens festande. Lite oroligt, men hon har ju varit med om en hel del idag. Hon har ju trots allt firat sin allra första födelsedag, lillgrynet.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Oj, vad mycket bilder! Roligt! Det ser ut att ha varit en bra 1-års dag för Wilda. Syns på söndag!

Anonym sa...

Grattis lilla Wilda!!

Anonym sa...

Vilken dag, låter härligt. Hoppas att jag kan vara med och fira nästa år!! Flyttplanerna går frammåt vi kommer 1:a mars. Så vi kan väl ha lite kalas då också??

Puss och kram till er alla tre!

Marie

Annelie sa...

Det ser ut att ha varit en härlig 1-års dag för lilla tjejen. Grattis i efterskott från oss :-)

Maria Östberg sa...

Grattis i efterskott Wilda!!! Vi kommer inte denna tisdag heller på babysång, men NÄSTA tisdag dyker vi upp. Det är så mycket nu med festen på lördag, magsjuka å hela fadderullan!! Men som sagt så kanske vi syns nästa tisdag!