söndag 29 juli 2007

Så igår kom dom...

..dom efterlängtade små grynen som varit på G så länge nu. Eller efterlängtade har dom väl inte varit men. Känns som om det var ett tag sen vi spådde att tänder var på gång. En liten gadd, vänster nere, ett sylvasst litet gryn.

I lördas kväll satt vi utanför Dannes och kollade på raggarbilar. Ni hör ju! Nu har man väl ändå gått å blivit en riktig Matforsbo... :S Men det var inte så illa som det lät... Det var faktiskt cruising på riktigt. Riktigt fina åk!

Wilda satt i vanlig ordning och knaprade på att hon kom åt, å vips stack det till i fingret på mej. Å där var den, TANDEN! Så fick vi svaret på de senaste dagarnas bajsatack också... Det var inte enbart Katrinplommonspuren...


Men tjejen var pigg och glad ändå!!! Trots nytillskottet i munnen och att klockan var rätt mycke. Kanske blir/är det en riktig raggarbrud ändå. Som kussen Ada myntade om Wilda, då blott 5 dagar gammal. "Tjena raggarbebis!" -Ada 2år ...i så fall blir det väl till moster Johannas stora förtjusning. ;)

Idag, sönda har vi varit på Fäbofest i Rännö. En mysig söndags utflykt. När jag var liten var vi där varje år. Men på senare tid har det krockat med scoutläger. Tyvärr var det inte sådär speciellt som man kom ihåg det men... Det är roligt att dom ändå håller traditionen vid liv. 47:e året i rad. Barndop, bomat, lotterier, fiskdamm, skjutbana, halvtaskigt väder och en massa Rännöbor. Tja... ..som man minns det, fast mindre av allt.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till tanden ,Wilda! Puss o kram från Oskar.

Anonym sa...

Hej hej!
Vi måste ses!!!! Var för länge sedan!!!
Såg att Bohman pratade om söndag i en kommentar. Om ni inte vill ses utan mig eller nå så skulle det passa kanon för mig!!!
Fina bilder! Å grattis till tanden från mig med....

Puss