måndag 9 juli 2007

Bakisdag...


Ja, som mamma får man ju ta dom tillfällen som ges till att vara bakis. I mitt fall då dagen efter "dagen efter" I morse fick minsann Micke roa sin lilla dotter medans jag låg kvar under täcket och var "bakis". SÅÅÅÅ skönt!!! Klev inte upp förns halv elva.
För igår sönda när alla andra låg kvar och höll i huvudet, var det ju bara för mej att stiga upp precis som vanligt när lilla tösen där vi 8- snåret började kalla på uppmärksamheten. Trots spängande huvudvärk, svett och darrningar var det bara att klä på sig leéndet och mamma(ove)rollen. Sviterna efter en hejdundrande bröllopsfest känndes kan jag lova.
Tur att man har världens härligast tös. Nöjd med tillvaron att ligga kvar i sängen ett par timmar. Så länge jag bara höll ögonen öppna och underhöll henne så var allt frid och fröjd.



070707 tydligen ett väldigt attraktivt datum att gifta sig på. Vi var bjudna på 2 bröllop + att Mickes kusin också gifte sig då. Vi valde att åka på Wildas gudmors bröllop vid Höga kusten, Bjärtåkyrka. En fest som varande i dagarna 2. Så på lörda´morron stuvade vi bilden full och åkte vi till mamma och pappa och bytte bil där. Vi skulle ju trots att åka några mil... På vägen mötte vi upp V och sen hennes F. Trots att vi var ute i så god tid anlände vi i sista sekund till vandrarhemmet vi skulle bo på. Vilket var en mycket genuint ställe!!! Saknar ord att kortfattat beskriva. Måste upplevas. Så har ni inget annat för er på semestern så ta er en till till 31:an i Lunde. Helt klart värt ett studiebesök. Efter raggardusch och omsvidning bar det av till kyrkan. Åh vilket fint bröllop! M var så vacker att man blev tårögd så fort dom kom in i kyrkan. Allt gick bra och dom båda sa ja. Så nu är det herr och fru Hald.

Även Wilda skötte sig i kyrkan. Charmade alla i sin omgivning som vanligt. Blev sen lite trött och somnade på min arm. Bra att hon vilade sig i form till festen. ;) En mycket lyckad fest där det inte snålades på något. Många gäster, fantastiskt duktiga tostmasters, god mat och dryck, bra underhållning både vad det gällde talare som coverband. Många som bjöd på sig själv coh vårat tal gick också hem.

Party,party hela natten! Klockan 03.30 kastade vi ut dom sista och låste. Pappa Bohman gav mej låsningsansvaret när dom gjorde kväll. Smickrad över uppdraget. :) Jag och V bestämmde oss för efterfest uppe på vårat rum. Fick då inget gensvar att grabbarna som stupade i säng på momangen. Micke med kostymen på. Så det blev en tjejfest. V, jag Wilda var fortfrande på G. Wilda hade gjort en "comback" efter att ha sovit i vagnen hela kvällen/natten i ett hörn av festlokalen. Men efter en timme och en grogg gjorde även vi kväll man skulle ju nämligen vara på benen på sönda´ också för en sillunch ute i M´s föräldrars stuga. Lunchen blev en rätt avslagen tillställning där alla verkade vara rätt slitna efter bröllopsfesten. Men det bjöds på god mat, kaffe och presentöppning. Wilda sov hela dagen! Hon som alla andra helt slut efter festligheterna. Sen bar det av hemöver mot Matfors. Bakispizza med bea och trocca framför tvn fick avsluta dagen.


...och det var tidigt. Somnade före 21.






En liten story om en lång och lyckad helg i glada vänners lag.
Wildas sammanfattning av helgen: fff bf 23sssssqqqqq<

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh,vad roligt att läsa om bröllopet! Det verkar ha varit hellyckat. Å vilket vackert brudpar! =)
Kram!