måndag 16 juli 2007

Fullt ös! ..medvetslös.

Japp, så har min svägerska med familj åkt hem idag. 5 intensiva, men trevliga dagar. Men framför allt har vi nu en halvfärdig altan! Här ska vi väl kunna slå klackarna i taket. :-) Det är inte helt lätt att få en storfamilj att gå ihop. Det går som för runt hela tiden. Frukost, lunch, midda, lite sömn och griniga barn. Grabbarna har varit ute nästan dynet runt så dom har man inte sett mycket av. Jag och C har skött markservicen och barnen. Roligt att ha dom här upp, det är ju inte så ofta vi får träffas. Men jag och C försöker skvallra ikapp det vi missat. :-D

Återkommer med bilder då jag just upptäcker att kamerat måste blivit kvar i Rännö.
Efter en lugn och avkopplande dag vid Marmen åkte vi till mamma och pappa och fick oss lite mat. Efter middan badade Wilda med kussen A i badkaret.



Jisses, va skoj dom hade!
Wilda åkte runt som en ål på rygg i karet. Skvätte vatten och tjöt av förtjusning. Roligt att se nu när det var ett tag sen vi var på badet. Förresten ringde dom från babysimmet i fredas och sa att vi kommit med i höstomgången. Så i slutet på augusti kör vi igång med sikte på "Torpeddyket".

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,vad spännande det ska bli att se den nya altanen!
Kul med babysim för lilltösen (och mamma).
Kram på er!

Anonym sa...

kommer å fikar på altanen någon dag.bara solen åter kommer.vi hörs vidare en annan dag!kramar.

Anonym sa...

Bra Maria. Det är ju så att Wilda ska bli simmare precis som sin gudmorsa! Hoppas hon blir lite bättre bara....
Men det är bra att du börjar i tid med henne.....

Puss på er!