fredag 7 december 2007

Ingen rast och ingen ro...

...och ingen julfrid.


Har inte ens hunnit tända 1:a ljuset i adventsstaken. Jag menar verkligen INTE HUNNIT! Mitt stackars barn kommer att få magsår och lever redan på snabbmat. I torsdags, förra veckan alltså slog adventsbomben ner! Drog igenom huset och slet med sig allt i sin väg. Så ser det ut iallafall. Det var då vi började med pyntandet eftersom vi skulle till Östersund över helgen. På fredan var jag och Wilda in till stan och fikade med Veronica, hennes brorsa och Freddan.

Här är opration "bli-sugen-på-att-skaffa-barn" i full gång. Wilda bjöd till och med på lite "tillitill" i örat på Freddan. =)


Så då blev det ju inget städande. Som vanligt går det ju inte att åka till stan en snabbis. Det är ju en heldagsutflykt. Så på lörda fm skulle vi dra oss uppöver till Östersund. Jo, tjena! Jag och Wilda var pigga och uppe i tid. Värre var det med Micke som varit ute och strulat med sina arbetskamrater.. Jag och Wilda hann vara ute och skotta snö (det hade ju kommit hur mycket som hellst natten mot fredan), vi badade och packade. Behöver jag skriva att bolaget han stänga innan vi kom iväg och vi hamnade mitt i ovädret som skulle dra fram under em. Vi kom upp till farfar och Imma lagomt till middan typ. Så det blev en blixtvisit känndes det som... eftersom jag promt ville vara hemma igen till 15.00 på söndan. JULSKYLTNING! Ingen julstäming utan julskyltning. Tror ni vi hann!?

... inte då. 16. 30 kom vi ner på byn, lagomt för att möta alla som var på väg hem. *suck*


I tisdags var vi till Lunde och hälsade på Kicki och Sofia. Vi var ett gäng mammor och barn som går på babysången tillsammans. Mycke trevligt!

I onsadg var vi till Bydalen för att hälsa på Linda och Sebastian + alla andra i den "gamla" föräldrargruppen från stan. Skitkul att dom fortfarande tänker på oss och att vi blir medbjudna när det händer något.


Onsda kväll var det uppvisning på babysången för hela familjen. Tyvärr jobbade Micke så moster Johanna fick rycka in i stället.


Ja, det här har vi hunnit med i veckan + att vi varit på kalas till mamma/mormor, babysimmat, varit på öppnis, tränat och jag vet inte allt. Jo, just de ja.. Idag har vi tagit julkort. *dubbelsuck* Vi har väntat i det längsta och nu fanns det ingen återvändo om vi skulle få korten innan jul. Vi ville ju naturligtvis ha ett glatt barn på kortet, bra dagsljus, gott om tid, bra kamera och att vi båda skulle vara hemma. Vi prickande in 1 av 5. Tjaaa, så kan det gå. Båda var hemma iallafall. Ni får väl se resultatet närmare jul. =)


Kl är nu 01. 44. Vad gör man inte för sina trogna bloggläsare... ;) (ge er gärna till känna också) Bäst jag går upp och gör kväll nu så jag hinner somna innan Micke kommer hem från jobbet. I morron måste vi ta tag i adventspyntandet som är halvklart och städningen som det medförde. Natti natt!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Ojojoj, ni har verkligen fullt upp ni! Men det är ju kul också :-) Vilka fina bilder! Får se om vi hinner träffas nåt framöver. Jag är ju "ledig" i några veckor nu. Kram

Annelie sa...

Roligt med lite uppdatering så man vet vad ni har för er... och det verkar ju vara ganska fullt upp! =) Kram

Maria Östberg sa...

jag brukar "tjuvläsa" din blogg ibland, så jag ger mig till känna nu hihi. Julstress är nog nåt man alltid kommer att få dras med natar jag :-s.

Anonym sa...

Verkar som hatt ni har fullt upp... =) Samma här faktiskt, jag har inte ens hunnit sätta upp adventsstaken. Och snart är det jul... Det är inte för inte som man får lite panik...