söndag 16 december 2007

Mamma, pappa, barn...

.. ja alla 3 älskar att bada! I dag var det återsim på babysimmet för alla som missat någon gång. Det hade ju vi gjort då när Wilda var förkyld för några veckor sedan. Så det tog vi igen idag! Så härligt!!! Fritt bus i bassängen, men vi fick låna babysimmets grejor och så var Sara där ifall man behövde någon hjälp.




Armpuffarna jag skrev om på Wildas önskelista gick INTE att köpa på badhuset som jag trodde. Men så här ser dom iallafall ut. =) Och dom är JÄTTEBRA tycker Wilda! ;) De är som om man kan simma själv.



Vattenlek i lilla basängen är också roligt.

...så länge inte pappa kommer och stör.


Kan ju också rapportera att snart kan lillan gå! När hon glömmer av sig går det riktigt bra. Men än så länge fegar hon och vill gärna hålla i nåt så länge det går. Och hon är finurlig... skjuter och flyttar saker, tar om och testar nya vägar, allt för att få hålla i sig i nått. Men i torsdags "lurade" jag henne att gå på hela mattan hos mormor och morfar (11 steg)
Och idag när vi var över till gammfastra släppte hon och tog ett par steg när det var en anka på golvet som lockade. Så snart så! =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Himla sötis! Ska bli kul att bada tillsammans den 6:e
De där ringarna är verkligen jättebra. Dyra, men värda varje krona. Men om man beställer dem i bebysimshopen har man typ livstids granti, man kan ringa dit om de går sönder så skickar de gratis lagningskit! Bra skit!
kram

Anonym sa...

vilka härliga bilder hoppas jag kan följa på badet den 6 oxå
det skulle va kul med alla de små.

Anonym sa...

det var jag som lämnade kommentarer
mormor pia.

Lotta sa...

Ååå, vad kul! Tänk så stora dom blir! Snart är hon ett år, vart har tiden tagit vägen?

Annelie sa...

Hihi vilka fina bilder! Det verkar ligga i släkten det där med badandet =)

Anonym sa...

God Jul Och Ett Gott Nytt År på er alla som är inne på denna sida.. Tomtekramar!!!