onsdag 19 december 2007

BABY-ASTRO

Fick senast nummret av "Föräldrar och barn" här om dagen och fastnade på en artikel/ett horoskop.
"Så blir första tiden med din bebis" Nattsömnen, maten och rutiner. Det är en astrolog som tittat på stjärnhimmlen för att se vad dom har att säga om bebisarnas personlighet.

Det här är Wilda då...
VATTUMANNEN
(21JANUARI-18FEBRUARI)

Vaknar hela natten
När du precis pustat ut efter en lång natts sömn och tror att NU har det blivit bättre, så vaknar din bebis plötsligtvarannan timme nästa natt och nästa... Och sedan sover han eller hon 14 timmar i sträck. Ja, så där kan ju bebisar vara ibland men just vattubebisar kan inte vara på något annat sätt. Rutiner funkar inte eftersom den lilla vattumannenvill göra som ni säger. Och nej, inte som någon annan säger heller. Det kan alltså bli strid om minsta småsak, dygnet runt hela förata året.Men det här har fördelar också, den lilla vattubebisen kan tack vare sin envishet ha potential att bli något stort här i världen. Ni har att göra med en rebell och pionjär som går sin egen väg. Att föräldrarna drivs till vansinneunder tiden får välnärmst betraktas som priset ni får betalaför att så småning om få en tryggad ålderdom.


Japp, de där är våran lilla tjej de! Så ni som var oroliga att hon inte skulle göra själ för sitt namn kan nu känna er lugna, för det gör inte vi!
Tycker att de som vi sett hittills stämmet klockrent med stjärnorna.

Men mostrarna blir väl glada, en rebell i deras fotspår...
*suck*

De är tacken de för att man varit en lugnt och sansad mamma som flytit med strömmem och seglat i medvind. ;)

Men man ska väl vara glad att man inte har en dotter som är som en död fisk!!!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, verkligen! Det är så det ska vara! Hon är ju en framåt och glad tjej precis som det ska vara :-) Undrar vad stjärnorna säger om min lilla vädur?

Anonym sa...

Va bara lungn syster! Jag ska lära henne allt jag kan ;D